Infobar:  FANSHOP: Nově prodej klubových kšiltovek - výběr hned ze čtyř variant!
 
 
WC11, neděle 28.8.2011
HBC Plzeň - Nitra  3:2ss  (0:1, 0:0 - 0:0)
Branky a nahrávky: 14. Jiří Benedikt (Juráček), 20. Průcha (Kavalír), 35. Kejř J. - 22. Hraško (Mach), 27. Mach (Hraško).
Rozhodčí: Michailidis, Neczli. Vyloučení: 10:6, navíc Juráček (PLZ) 10 OT. Využití: 2:1. Diváci: 123.
Střely na branku: 30:37. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2.
HBC Plzeň: Semera (Ulč) - Juráček, Hofmeister, Edl, Kadaně, Kavalír, Peroutka, Jiří Benedikt, Valenta, Kejř, Krásný, Ondra, Polívka, Průcha, Roušal, Zrna, Ondřej Benedikt, Gřonka, Beránek.
Nitra: Petrík (Gažík) - Tary, Hraško, Haring, Martiška, Káčer, Maxin, Titka, Javorčík, Thron, Beniač, Ladiver, Chovan, Čičo, Ďurický, Mráz, Kučerka, Sedláček, Maděra, Mach, Ecker, Kašša.

Komentář k zápasu

Souboj o třetí místo, tedy souboj o medaile obstaral domácí tým Plzně a tým Nitry, který překvapivě včera prohrál s týmem Belpa. Hned v úvodních vteřinách duelu měla Nitra velikou šanci, avšak na posledních chvíli zasáhnul Petr Ondra a míček poslal mimo. Plzeňští se pak provin ili proti pravidlům, když jich bylo na hřišti 6. V přesilové hře měl gólovou šanci na hokejce Michal Ecker, jenže byl faulován a sudí nařídili trestné střílení. K tomu se rozběhl Milan Ladiver, ale nebyl proti Semerovi, který nájezd způsobil, úspěšný. Poté jsme viděli po přesilovce na každé straně a ta plzeňská byla využitá! Střelu od červené z hole Mariána Juráčka tečoval do branky Jiří Benedikt. Do pauzy ještě přišly dvě obrovské šance. Nejprve se zaskvěl Semera a následně i jeho kolega na druhé straně Stanislav Petrík

Sudí Igor Neczli ze Slovenska byl v prvním poločase trefen míčkem přímo do kolena a o přestávce musel být nahrazen. Místo něj šel druhou půlku pískat Antonín Adam ze Švýcarska.

Ve druhém poločase se hráči Nitry dopustili na začátku hned dvou faulů a jeden z nich se povedlo Plzni potrestat, Michal Průcha napřáhl na modré a prostřelil Petríka. Na plzeňské straně za nedlouho byl za hákování poslán za „katr“ Michal Edl. Při jeho vyloučení byla Nitra dlouho nastěhovaná před Semerou, ten odolával náporu „Rytierou“, nakonec ho však překonal Ondrej Hraško, když doklepával do prázdné. V 24. minutě výborně napřáhl na modré Peroutka, Ptrík měl co dělat, aby míček vytěsnil mimo svojí branku. Nitra se snažila dorovnat skóre a povedlo se. Rastislav Mach. Nervy na uzdě neudržel Marián Juráček a k trestu za napadení , mu přibyl ještě trest za nesportovní chování. Odvážnou rozehrávku v přesilovce Nitry předvedl Stano Petrík , když musel jít za míčkem nakonec až k modré čáře.

Jelikož po 30. minutách svítilo na ukazateli skóre 2:2, muselo se prodlužovat. Nitra do prodloužení vlétla jako uragán. Semera měl na brankovišti spoustu práce. Ve druhé minutě prodloužení poslali sudí na trestné lavice za domácí Průchu a za hosty Macha. Hned po následném buly se dostal do brejku Adam Roušal, ale nadvakrát Petríkovi betony nepřekonal. Hned potom Haring vzal míček do ruky, za což byl poslán na trestnou lavici. Prodloužení bylo dramatické se spoustou šancí, ale když nerozhodl v závěru Thron, tak bylo jasné, že na Košutce uvidíme nájezdy.

V nájezdech se jako první představil obránce Plzně Jiří Kavalír, bekhendovou kličkou na Petríka nevyzrál. Na druhé straně neuspěl nejlepší hokejbalista Slovenska 2010 Branislav Thron. Ve druhé sérii jel za Plzeň Roušal, ale dlouho váhal se zakončením až se dostal do težkého úhlu. Za Nitru jel Michal Hrivnák a s naprostým přehledem proměnil svůj nájezd. Za Plzeň jel Michal Průcha a nádherným zakončením překonal Petríka. Poté neuspěl Hraško, Ladiver, ale ani Průcha. Když Thron poslal míček poslal míček pod břevno. Překvapením byl Michal Edl za Plzeň, který však dorovnal. V další sérii se střelci opakovali, ale branka ani na jedné straně nepadla. Poté se prohodilo opět pořadí. Roušal za Plzeň nedal, nerozhodl ani na druhé Ladiver. Následně nedal Benedikt ani na druhé straně Maxin. V deváté sérii nedal Michal Průcha, ovšem ani slovenský reprezentant Michal Ecker. V jubilejní desáté sérii neuspěl další reprezentant Slovenska Milan Ladiver. Rozhodnutí však padlo z plzeňské strany, když Jaroslav Kejř propálil Petríka!

Aktuální články

MS juniorů v Žilině je minulostí. Česká osmnáctka vybojovala bronz

Slovenská Žilina ve dnech 4. až 7. července 2024 hostila mistrovství světa juniorů v kategoriích U16 a U18. Čeští hokejbalisté na MS přijeli v roli obhájců prvenství v obou kategoriích. Zlaté žně z Liberce se tentokrát neopakovaly. Přesto národní hokejbalová pokladnice přivítala další cenný kov, kterým byl bronz U18. V obou kategoriích měli mečouni své zastoupení. Shrňme si nyní jejich vystoupení na šampionátu.

Zápasy
PD7 | neděle 15.5.2022 | 11:00
Kovo Praha - HBC Plzeň
KOV PLZ
 
 
 
 

Nenalezeny žádné zápasy

 
 
 

Online přenosy zápasů hokejbalové extraligy najdete na Onlajny.cz

Tabulka
P. Tým Z S B
1. Kert Park Praha 22 113:60 55
2. Kladno 22 72:46 46
3. Pardubice 22 95:64 45
4. Most 22 63:50 45
5. Karviná 22 76:61 41
6. Letohrad 22 68:70 33
7. Hostivař 22 86:95 32
8. Ústí n/L 22 54:68 28
9. Dobřany 22 59:71 22
10. Hradec Králové 22 58:77 21
11. Plzeň 22 54:81 19
12. Kovo Praha 22 32:87 9
Hráči
Tomáš Chramosta #23
Tomáš CHRAMOSTA
Číslo dresu:   23
Narozen:   11.9.2001
Výška:   185 cm
Váha:   80 kg
Post:   obránce
Hůl:   pravá
 
 
 
Klub  |   A-tým  |   Další týmy  |   Zápasy  |   Hala  |   Historie  |   Forum  |   Archiv
Copyright © 2008-2024 HBC Plzeň & eSports.cz s.r.o. |   RSS kanál