Infobar:  FANSHOP: Nově prodej klubových kšiltovek - výběr hned ze čtyř variant!
 
 

Martin Kunzmann před zápasem s Pardubicemi: Chceme se na domácí půdě ukázat

Martin Kunzmann před zápasem s Pardubicemi: Chceme se na domácí půdě ukázat Extraliga mužů má za sebou tři herní víkendy, ve kterých se mečouni představili na hřištích soupeřů. Nyní se už celý tým těší na domácí utkání, které Plzeňané sehrají v sobotu proti Pardubicím. To potvrzuje také Martin Kunzmann. Hbitému útočníkovi se proti Autosklu loni dařilo, ve dvou duelech vstřelil tři branky. Nyní věří, že přidá další.

 
 
25.09.2019 | Tomáš Majer

Martine, po úvodních třech zápasech máte na kontě sedm bodů z venkovních duelů. Jak lze zatím hodnotit vstup do nového ročníku?
Sedm bodů z venkovních zápasů je dobrý základ, mrzí mě, že to není plný počet. Zápas v Ústí měl skončit lépe. Přeci jen je to ale start soutěže, takže těžko hodnotit, jak na tom jsme a musíme jít zápas od zápasu.

Do kabiny se na start sezóny vrátili někteří zkušení hráči, jako například Adam Vágner. Je i v šatně znát jejich vliv?
Určitě je. Zkušení hráči jako Áda nebo Guli (Adam Vágner, Ondřej Kejř) dokáží zápas správně zhodnotit a rozebrat jednotlivé situace, ke kterým si v šatně řeknou svoje. Morálka se s jejich příchodem rozhodně zvedla.

Nyní přivítáte Pardubice před vlastními diváky. Jak se ty osobně těšíš na domácí utkání po dlouhé pauze?
Těším se, těší se celý tým. Chceme se na domácí půdě ukázat. Pardubice jsou dobrý soupeř, bude se hrát kvalitní hokejbal.

Budou podle tvého názoru hrát velkou roli přesilové hry? Zápasy rozhodují často hlavně v play-off, vám se ale nyní nebývale daří…
Přesilovky samozřejmě jsou určitý faktor, ale my se musíme soustředit na celý zápas a nesmíme spoléhat na přesilové hry, byť se nám nyní daří.

Poslední vzájemný zápas přinesl vypjatou bitvu, kterou jste vyhráli 4:2. Co od zápasu očekáváš nyní?
Fyzicky náročnou a kvalitní hru. Poslední zápas byl docela ostrý, takže se na to musíme připravit. Podle mého budou rozhodovat maličkosti.

Ty jsi ve výše zmíněném zápase dvakrát skóroval, zapsal jsi i vítězný gól. Tehdy jste v extralize poprvé nastoupili spolu s Markem Švarcem a Jakubem Vobrubou. Vybavíš si zásahy proti Východočechům i po delším čase?
Vybavuji si celý zápas. První gól padl po souhře při založení útoku, druhý gól byl hned po vyhrané buly, kdy to brankář příliš nečekal. Souhra nám vyhovovala a budu rád, když ji obnovíme.

Zároveň jsi skóroval i v prvním vzájemném duelu v Pardubicích. Věříš, že v sobotu přidáš pokračování střelecké série?
Věřím, že ano. Začátek se mi nepovedl tak, jak bych si představoval. Teď už se ale cítím dobře, chci navázat na jarní výkony a doufám, že se v sobotu trefím.

Podobné články
Aktuální články

Mistři světa vzpomínají na zlatý šampionát. V hlavě jim utkvěla parádní atmosféra

Před patnácti lety se reprezentanti České republiky v hokejbalu probouzeli s pocitem, že jsou čerstvými mistry světa. Nyní se většina hráčů spojených s klubem HBC Plzeň vrací ke zlatému šampionátu a přibližuje své vzpomínky. V druhé části článku pak přibližujeme pokračování kariér plzeňských mistrů světa z roku 2009.

Zápasy
PD7 | neděle 15.5.2022 | 11:00
Kovo Praha - HBC Plzeň
KOV PLZ
 
 
 
 

Nenalezeny žádné zápasy

 
 
 

Online přenosy zápasů hokejbalové extraligy najdete na Onlajny.cz

Tabulka
P. Tým Z S B
1. Kert Park Praha 22 113:60 55
2. Kladno 22 72:46 46
3. Pardubice 22 95:64 45
4. Most 22 63:50 45
5. Karviná 22 76:61 41
6. Letohrad 22 68:70 33
7. Hostivař 22 86:95 32
8. Ústí n/L 22 54:68 28
9. Dobřany 22 59:71 22
10. Hradec Králové 22 58:77 21
11. Plzeň 22 54:81 19
12. Kovo Praha 22 32:87 9
Hráči
Jonáš KANTA
Číslo dresu:   16
Narozen:   29.5.2003
Post:   obránce
Hůl:   levá
 
 
 
Klub  |   A-tým  |   Další týmy  |   Zápasy  |   Hala  |   Historie  |   Forum  |   Archiv
Copyright © 2008-2024 HBC Plzeň & eSports.cz s.r.o. |   RSS kanál