Infobar:  FANSHOP: Nově prodej klubových kšiltovek - výběr hned ze čtyř variant!
 
 

Podzim jsme odehráli velmi dobře, hodnotí první část sezóny starší žák Tomáš Krejčí

Podzim jsme odehráli velmi dobře, hodnotí první část sezóny starší žák Tomáš Krejčí V obraně plzeňských mečounů se na podzim dařilo čtrnáctiletému Tomáši Krejčímu. Kromě zápasů za starší žáky, kde pravidelně bodoval, nastupoval rovněž v kategorii dorostu. Krejčí vloni nakoukl do reprezentace U14 a doufá, že opět navlékne dres národních barev.

 
 
29.11.2018 | Tomáš Majer

Tomáši, naposledy jste dvanácti góly deklasovali Stříbro. Trenér Král tým pochválil za zlepšený přístup. Jak zápas vypadal z tvého pohledu?
V zápase se Stříbrem bylo nasazení rozhodně lepší, než v zápase se Suchdolem. Měli jsme přístup k zápasu i nasazení zlepšit a myslím, že se nám to povedlo.

O víkendu uzavřete podzimní část soutěže. Mohl bys ji krátce zhodnotit? Co se povedlo a co mohlo být lepší?
Myslím, že podzim jsme odehráli velmi dobře, a jsem rád, že přezimujeme na prvním místě v tabulce. Ke konci podzimní části se nám povedlo natrénovat přesilovky a oslabení. Trenér Král nám už několik zápasů říká, že máme snížit počet trestných minut. Má pravdu, myslím si, že na to, jak kvalitní jsme tým, jich máme až dost.

V určitých zápasech tě trenér poslal i do útoku. Jak ses vepředu cítil? Byla to pro tebe velká změna?
Hrát v útoku mě baví, ale i přesto se tam cítím nesvůj. Nevím, čím to je.

Během podzimu se u tebe prostřídala řada obranných parťáků. S kým se ti zatím hrálo nejlépe? Nedělá ti problém nastupovat vedle vícero spoluhráčů?
Nejlíp se mi hraje s Danem Králem, když zrovna hraje obránce, když ne, tak je to Honza Beneš. Občas mám problém přepínat mezi tím, kdy si můžu dovolit trochu popoběhnout dopředu, a tím, když musím být trochu zataženější, kdyby se něco nepovedlo.

Spolu s Lukášem Kopalem vedete produktivitu mezi obránci a držíte se na špici týmového bodování. Kde bys viděl příčiny tvé dobré formy?
Myslím, že čím jste starší, začínáte na tréninku makat víc a víc a chcete se neustále zlepšovat. Nemám to tak jen já, myslím, že to postupem času naskočí každému. Potom mi taky hodně pomáhají tréninky s dorostenci.

Právě v kategorii dorostu sbíráš zkušenosti a máš za sebou několik zápasů, některé z nich byly poměrně náročné. Musel si nějak svoji hru přizpůsobit hře ve vyšší kategorii?
Hrát za dorost mě ohromně baví. Je to super změna, když téměř v každém zápase za starší žáky máte ohromnou převahu, a potom přejdete na vyšší kategorii, kde jsou soupeři silnější a je zase, o co hrát. Za dorost nenastupuju sám. Spolu se mnou tam hraje taky Lukáš Kopal a Dan Král. Svojí hru jsme museli zrychlit a zjednodušit. Hra samotná je v dorostu o dost rychlejší a tvrdší.

Na konci loňské sezóny tě hokejbalová veřejnost mohla vidět v duelech reprezentace U14 proti Slovensku. Jak na celou akci která byla součástí doprovodného programu Světového poháru, vzpomínáš?
Rozhodně v dobrém, i když se nám ani jeden ze dvou zápasů nepovedlo vyhrát. Když se dostanete až do reprezentace, byla by hloupost si stěžovat. Vzpomínám na dobrou partu, zážitky, i na trenéry. Doufám, že se do reprezentace dostanu i letos, a budeme mít šanci vybojovat nějaké cennější trofeje.

Podobné články
Aktuální články

Den HBC Plzeň v Precol aréně zakončil klubovou sezónu 2023/24

Čtvrtý ročník Dne HBC Plzeň již tradičně uzavřel klubovou sezónu 2023/24. V Precol aréně se sešlo přes 90 hráčů od minipřípravky po A-tým, kteří tradičně změřili síly v rámci soutěže tří barevných týmů v netradičních disciplínách. Letošní, dle účasti rekordní, Den HBC Plzeň měl několik specifik. Mezi ty nejvýznamnější patřilo představení a poděkování zlatému týmu dorostenců, návštěva člena zlatého týmu českých hokejistů z MS v Praze Petra Šulana či vyhlášení vítězů výtvarné soutěže.

Zápasy
PD7 | neděle 15.5.2022 | 11:00
Kovo Praha - HBC Plzeň
KOV PLZ
 
 
 
 

Nenalezeny žádné zápasy

 
 
 

Online přenosy zápasů hokejbalové extraligy najdete na Onlajny.cz

Tabulka
P. Tým Z S B
1. Kert Park Praha 22 113:60 55
2. Kladno 22 72:46 46
3. Pardubice 22 95:64 45
4. Most 22 63:50 45
5. Karviná 22 76:61 41
6. Letohrad 22 68:70 33
7. Hostivař 22 86:95 32
8. Ústí n/L 22 54:68 28
9. Dobřany 22 59:71 22
10. Hradec Králové 22 58:77 21
11. Plzeň 22 54:81 19
12. Kovo Praha 22 32:87 9
Hráči
Stanislav Valenta #10
Stanislav VALENTA
Číslo dresu:   10
Narozen:   9.4.1991
Výška:   186 cm
Váha:   90 kg
Post:   obránce
Hůl:   levá
 
 
 
Klub  |   A-tým  |   Další týmy  |   Zápasy  |   Hala  |   Historie  |   Forum  |   Archiv
Copyright © 2008-2024 HBC Plzeň & eSports.cz s.r.o. |   RSS kanál